ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Εσθονίας: Ο Rovanpera είναι ο πιο νεαρός νικητής στην ιστορία του θεσμού

Ο Kalle Rovanpera γράφει ιστορία στο WRC αφού είναι ο οδηγός με την μικρότερη ηλικία που έχει νικήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Στο βάθρο τα Hyunda i20 WRC των Breen και Neuville.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γεννηθείσας τον Οκτώβριο του 2000, Kalle Rovanpera, o οποίος μπαίνει στην λίστα με τα ρεκόρ του WRC ως ο πιο νεαρός σε ηλικία οδηγός στον θεσμό στην ηλικία των 20 ετών και 9 μηνών.

Ένα ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος o Jari-Matti Latvala (νυν διευθυντής της Toyota Gazoo Racing) από το ράλι Σουηδίας του 2008 και στην ηλικία των 22 ετών και 10 μηνών.

Ο νεαρός Φινλανδός, γιος του Harri Rovanpera, οδήγησε έξυπνα και δίχως λάθη με το Toyota Yaris WRC και με τον συνοδηγό του Halttunen κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη σε μόλις 14 αγώνες με αγωνιστικό WRC.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο ράλι της Εσθονίας, εδώ η βαθμολογία. Το επόμενο ράλι έχει προγραμματισθεί στην Φινλανδία στις 29 Ιουλίου- 01 Αυγούστου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!