NEAPINED

Πόσο κοστίζει η Toyota GR Supra στην Ελλάδα;

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης της GR Supra και στην χώρα μας.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αφότου η GR Supra είδε τα φώτα της δημοσιότητας ανακοινώθηκε η διάθεση του εντυπωσιακού κουπέ και στην χώρα μας. Το ιαπωνικό κουπέ είναι πλέον διαθέσιμο και με στις δύο εκδόσεις κινητήρων, όπου σε κάθε περίπτωση είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ως γνωστόν η βάση της GR Supra είναι η BMW Z4).

Συγκεκριμένα, o 2-λιτρος 4-κύλινδρος turbo των 258 ίππων προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Στην GR Supra Coupe και στην GR Sport Pack με τιμές στις 66.320€ και 75.920€, αντίστοιχα.Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις (αμφότερες με 18άρες ζάντες) αφορούν σε κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως είναι αισθητικές αναβαθμίσεις, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση και διαφορικό κ.α.

Η top έκδοση είναι η GR Premium Coupe που έχει κάτω από τον καπό της τον ισχυρότερο 3-λιτρο 6-κύλινδρο turbo με ισχύ 340 ίππων. Η τιμή της εν λόγω έκδοσης είναι στις 87.520€ και από πλευράς εξοπλισμού είναι υπερπλήρης.

Οι τιμές της GR Supra στην χώρα μας προφανώς και είναι τσουχτερές αφού στην Ισπανία είναι στις 50.900€ και 69.900€, ενώ στην Γερμανία οι τιμές είναι στις 48.900€ και 63.290€ (για την μικρή και μεγάλη έκδοση, αντίστοιχα). Χαρακτηριστικό είναι πως στην Γερμανία η τρίλιτρη έκδοση κοστίζει όσο η δίλιτρη στην χώρα μας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!