NEA

Το Warrior M50 είναι το Hummer της Κίνας

Το εντυπωσιακό 4×4 που βλέπετε κατασκευάζεται από την Dongfeng και έχει ως βάση το DNA του γνωστού Humvee.  

Την δεκαετία του 1980 η AM General είχε παρουσιάσει το ειδικό Humvee ως ένα όχημα στρατιωτικών επιχειρήσεων και χρησιμοποιήθηκε ευρύτερα στον Πόλεμου του Κόλπου. Αργότερα λανσαρίστηκε και η πολιτική του έκδοση (ποιος δεν θυμάται τα Hummer H2 και Η3) μέχρι να σταματήσει η διάθεση του μοντέλου το 2006.

Την περίοδο της δεκαετίας του ‘90 η AM General είχε δώσει την άδεια στην Dongfeng να κατασκευάζει το Mengshi EQ2050 που χρησιμοποιούσε τα μηχανικά μέρη του Humvee. Για αυτό και η σχεδίαση του νέου μοντέλου M50 θυμίζει τόσο έντονα το αμερικανικό 4×4.

Οι αμερικανικές… συγγένειες συνεχίζονται και κάτω από το καπό όπου υπάρχει ένας turbo-diesel της Cummings. Έχει χωρητικότητα 4,0 λίτρα και ισχύ στα 203 άλογα που μεταφέρονται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων και μιας κλασικής τετρακίνησης με «κλειδώματα» διαφορικών και «κοντές» σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!