NEA

Μήπως η μεγάλη μάσκα της BMW δεν είναι και τόσο καινούργια;

Δεν μιλάμε για προπολεμικά αυτοκίνητα με την μάσκα που έμοιαζε σαν από άρμα μάχης, αλλά για μια Σειρά 7 την δεκαετία του 1990.

Love it or hate it. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για την τεράστια μάσκα που απαντάται σε συγκεκριμένα μοντέλα της BMW με τα σχόλια στα social media να πέφτουν βροχή. To αξιοπερίεργο είναι πως η μάρκα αναζητούσε ένα εμφατικό τρόπο για να ξεχωρίζουν τα αυτοκίνητα της από ην δεκαετία του 1990 και ένα concept με την ονομασία ZBF 7er.

Το εν λόγω πρωτότυπο είχε φτιαχτεί ως μπούσουλας για την επόμενη E38 γενιά της «επτάρας» και αν παρατηρήσετε το σχήμα της μας παραπέμπει στις τωρινές M3 και M4. Εντάξει, μπορεί να μην καταλαμβάνει τόσο μεγάλη επιφάνεια, αλλά για την εποχή εκείνη ακόμη και αυτή που βλέπετε ήταν αρκετά «προχώ». Όλα αυτά πριν 25 χρόνια με το εν λόγω πρωτότυπο που ήταν λειτουργικό, είχε την μάσκα που βλέπετε και ένα βασικό μενού i-Drive.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!