NEA

Μία McLaren MP4-25A είναι το δεύτερο ακριβότερο μονοθέσιο

Στο παρασκήνιο του GP στο Silverstone πραγματοποιήθηκε η πώληση ενός μονοθεσίου που είχε οδηγήσει ο Hamilton παλιότερα.

Με την συγκεκριμένη MP4-25A o Lewis Hamilton είχε πάρει τη πρώτη του νίκη στο Grand Prix της Τουρκίας το 2010. Εκείνη την σεζόν το πρωτάθλημα το είχε πάρει ο Vettel και το Red Bull με την Mercedes να τερματίζει στη δεύτερη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η RM Sotheby’s που είχε αναλάβει την πώληση του μονοθεσίου έμεινε έκπληκτη από την τιμή των 5,6 εκ. ευρώ που πέτυχε και στο μέλλον θα αναλάβει και άλλες παρόμοιες δημοπρατήσεις.

Αυτό ήταν το πρώτο μονοθέσιο που έχει πωληθεί και έχει νικήσει ο Hamilton. Ο V8 κινητήρας των 2,4 λίτρων είναι πλήρως λειτουργικός. Το ακριβότερο έως τώρα μονοθέσιο που έχε πωληθεί είναι μια Ferrari F2001 του Michael Schumacher για 6,3 εκ. ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!