NEA

Μέχρι και η Maybach θα αποκτήσει ηλεκτρικό SUV

Η ηλεκτρική Maybach θα βασίζεται πάνω στο επερχόμενο EQS ηλεκτρικό SUV της εταιρίας το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ανάμεσα στα μοντέλα που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζει μέχρι το 2025, η Mercedes-Benz έδωσε στην δημοσιότητα και μια πρώτη εικόνα teaser για ένα ηλεκτρικό πολυτελές SUV με τα σήματα της Maybach.

Σύμφωνα με το teaser, το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει διαφορετικά φωτιστικά σώματα από την ήδη υπάρχουσα σεντάν έκδοση της EQA ενώ θα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη σειρά με μία σειρά από πολυτελείς πινελιές που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα με το σήμα της Maybach.

Λοιπές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, αν και προφανώς θα βασίζεται στην EQS, με την εξειδικευμένη EV πλατφόρμα, τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την ισχύ για την κορυφαία της έκδοση να βρίσκεται περίπου στους 725 ίππους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!