NEA

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες κάρμπον ζάντες που υπάρχουν!

Η Bentley ισχυρίζεται πως κατασκεύασε τις μεγαλύτερες 22άρες ζάντες κατασκευασμένες από ανθρακονήματα.

Στις ζάντες των hyper-premium μοντέλων υπάρχει μία τάση να ξεπερνούν κατά πολύ τις 20 ίντσες και η διάμετρος να αυξάνεται συνεχώς. Αυτή τη φορά, η Bentley είναι αυτή που ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα και παρουσίασε για την Bentayga ζάντες 22 ιντσών.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτές είναι κατασκευασμένες από ανθρακόνημα και η μείωση του βάρους -και κατά συνέπεια και της μη αναρτώμενης μάζας- είναι στα 6 κιλά. Σε σχέση με έναν συμβατικό τροχό ελαφρού κράματος, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο και στα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα και σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία περιορίζεται και η φθορά των ελαστικών, αν και αυτό μάλλον λίγο θα απασχολήσει τους κατόχους της Bentayga. Οι θηριώδεις ζάντες κατασκευάζονται, πάντα κατά τη Bentley, με μια πρωτοποριακή διαδικασία και θα είναι διαθέσιμες προς τα τέλη του έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!