NEA

Πωλείται το Toyota Land Cruiser του Tom Hanks

Πρόκειται για ένα Land Cruiser FJ40 του 1980 με το οποίο ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ και πολιτογραφημένος Έλληνας έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Τα χρόνια περνούν και ο Tom Hanks αποφάσισε να ξαλαφρώσει λιγάκι το γκαράζ του αφού μετά από μια τροχοβίλα αποφάσισε να πουλήσει και ένα Land Cruiser. Το οποίο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες όπως το ότι ο εξακύλινδρος της Toyota έχει αντικατασταθεί από έναν V6 της GM με ισχύ 180 ίππων.

Συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και έχει υδραυλική υποβοήθηση με επιπλέον σέρβο για τα φρένα. Χάρη στα νέα ελατήρια η ανάρτηση έχει σηκωθεί, έχει αμορτισέρ της Old Man, ενώ οι τροχοί φορούν εκτός δρόμου λάστιχα της Toyo.

Ο διάκοσμος έχει πολλές αλλαγές με καθίσματα από κλασικές Porsche, υπάρχει ραδιοκασετόφωνο(!) της Sony, ενώ έχει προστεθεί σύστημα κλιματισμού μιας και η ζέστη στην Καλιφόρνια είναι αφόρητη,.

Όποιος αποκτήσει το εν λόγω Land Cruiser (εκτιμώμενη τιμή στις 75.000-125.000 δολάρια) θα έχει την πιστοποίηση με την υπογραφή του Tom Hanks στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!