NEA

Η Lexus θέλει το δικό της Yaris Cross

Η παρουσία του πολυτελούς τμήματος της Toyota στην Ευρώπη έχει ατονήσει και ένα μικρότερο SUV θα μπορούσε να την τονώσει.

Φήμες θέλουν την Lexus να μπαίνει στην κατηγορία των κόμπακτ SUV με ένα μοντέλο που θα βασιστεί στο Yaris Cross. Οι πληροφορίες για το νέο βασικό Lexus έρχονται από ιαπωνικά δημοσιεύματα τα οποία να αναφέρουν πως θα είναι ένα μοντέλο που θα κυκλοφορήσει και στις αγορές της Ευρώπης.

Το νέο Lexus θα είναι μικρότερο από το UX και θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-B, δηλ. σε μια τροποποιημένη εκδοχή της TNGA. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη θα έχει τα ίδια ακριβώς με του Yaris Cross, με την διαφορά πως θα πωλείται μόνο ως υβριδικό με το γνωστό 1.500άρη.

Για να δούμε αν τελικά η Lexus θα αποκτήσει ένα κόμπακτ SUV ώστε να δώσει μια εναλλακτική απέναντι σε άλλες προτάσεις με premium αέρα, όπως είναι το DS 3 Crossback. Πάντως, και στο παρελθόν υπήρξαν φήμες γύρω από ένα τέτοιο μοντέλο. Και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να γίνει αυτό ενισχύοντας την θέση της Lexus και στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!