NEA

Η ηλεκτρική Mercedes EQE θα κάνει ντεμπούτο στο Μόναχο

H γερμανική εταιρία προετοιμάζεται για το ντεμπούτο ενός ακόμη ηλεκτρικού της μοντέλου με το πρόσημο της E-Class.

Η γερμανική εταιρία έχει ήδη παρουσιάσει την EQS και πλέον κοντοζυγώνει η ώρα και της EQE. Για αυτό και στην δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα επίσημα teaser που μας δείχνουν μια σχεδιαστική προσέγγιση της μεγαλύτερης EQS. Και όπως μπορούμε να δούμε διακρίνονται οι τονισμένοι ώμοι και τα LED φωτιστικά σώματα που γεφυρώνονται με μια λωρίδα.

Παρόλο που οι εξωτερικές διαστάσεις και κυρίως το μήκος θα είναι μικρότερα από της συμβατικής E-Class, οι χώροι της θα είναι εφάμιλλοι της καινούργιας S-Class χάρη και στο επίπεδο δάπεδο. Στο εσωτερικό βλέπουμε να υπάρχει η εντυπωσιακή Hyperscreen που και εδώ θα είναι προαιρετική.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα έως 90 kWh και θα εξασφαλίζει αυτονομία στα 600+ χιλιόμετρα. Θα υπάρχει και τετρακίνηση χάρη σε ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα, ενώ η αρχική έκδοση της EQE θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους. Αργότερα θα ακολουθήσουν οι πιο προσιτές πισωκίνητες EQE καθώς και οι πιο σπορ AMG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!