NEA

Ένα Mazda MX-5 όπως δεν το έχει ξαναδεί

Αυτό το Miata είναι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει και με μερικές απλές μετατροπές καταφέρνει να βολτάρει μέσα στα δάση.

Μάλιστα, το εικονιζόμενο MX-5 RF κατάφερε να περάσει μέσα από ένα από τα πιο απαιτητικά off-road περάσματα στις ΗΠΑ, αυτό του Colorado Imogene Pass. Και ενώ θα περίμενε κανείς να υπάρχει κάποια σοβαρή μετατροπή, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου Joel Gat το πιο σημαντικό που έκανε ήτα να αντικαταστήσει τους τροχούς με 27άρηδες της Sparco και να βάλει λάστιχα Falken.

Από εκεί και πέρα και για να χωρέσουν αυτά στους θόλους αφαίρεσε τα εσωτερικά προστατευτικά και ότι άλλο εμπόδιζε στο να μπουν οι τροχοί, ενώ έκοψε και τα πλαϊνά skirts ώστε να μην βρίσκει το αμάξωμα στο έδαφος.

Γιατί τα έκανε όλα αυτά ο Joel Gat; Επειδή όπως λέει αγαπά το συγκεκριμένο πέρασμα και αυτή την φορά ήθελε να το περάσει με κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Μάλιστα, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θα το επιχειρήσει ξανά βάζοντας εκτός δρόμου ανάρτηση με αμορτισέρ της Fox και την κίνηση πάντοτε στον πίσω άξονα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!