NEA

Οι νέες Lamborghini θα έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της μάρκας Stefan Winkelman στο βρετανικό Autocar ο αντικαταστάτης της Aventador θα έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό.

Όταν παρουσιάστηκε η Sian με το πολύ αιχμηρό και επιθετικό στιλ θεωρήθηκε από πολλούς πως αυτή θα ήταν η σχεδιαστική ρότα που θα ακολουθούσε η Lamborghini. Μάλιστα, την άποψη αυτή ενίσχυσε και η Ultimae.

Ωστόσο, ο Winkelman δήλωσε πως η μετάβαση θα είναι τόσο έντονη όσο από τη Murcielago στην Aventador. Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως το ντεμπούτο της top Lambo θα γίνει το 2023 και πως ο ολοκαίνουργιος V12 θα έχει ηλεκτρική υποβοήθηση.

Επίσης, διευκρίνισε πως ο διάδοχος της Aventador δεν θα είναι plug-in υβριδικός, ενώ δε θα έχει μήτε τεχνολογία υπερπυκνωτών όπως στην Sian. Τέλος, είπε πως η Ultimae δεν θα είναι το κύκνειο άσμα της Aventador αφού θα υπάρξει μια ακόμη περιορισμένη έκδοση παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!