NEA

Bentley Mulsanne Grand Limousine: Σε μόλις 5 αυτοκίνητα

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση της Mulsanne που είχε δημιουργηθεί κατόπιν παραγγελίας από έναν Σαουδάραβα σε μόλις 5 αυτοκίνητα.

Η Grand Limousine, που πιστώνεται στο τμήμα ειδικών αποστολών της βρετανικής εταιρείας, τη Mulliner, είχε κατασκευαστεί σε 5 αυτοκίνητα το 2015. Τα οποία δεν ταξινομήθηκαν από την Bentley Emirates και τώρα πωλούνται ως συλλεκτικές Bentley.

Η ειδοποιός διαφορά της Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, σε σχέση με τη στάνταρ Mulsanne είναι το επιμηκυμένο κατά ένα μέτρο αμάξωμα ώστε να χωρέσουν δύο ακόμη ανεξάρτητα καθίσματα που «κοιτούν» αντίθετα.

Ταυτόχρονα, το εσωτερικό ύψος αυξήθηκε κατά περίπου 8 εκατοστά. Αφενός για να διατηρηθούν οι αναλογίες του αμαξώματος, αφετέρου για μεγαλύτερη ευρυχωρία. Φυσικά, η καμπίνα έχει όλα τα κομφόρ, από μίνι-μπαρ με κρυστάλλινα ποτήρια και όλες τις σχετικές ανέσεις μιας top λιμουζίνας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε την μια από τις πέντε Grand Limousine που είναι βαμμένη μπλε. Οι άλλες είναι σε διαφορετικό χρώμα. Όλες όμως έχουν κάτω από το καπό τους το V8 των 6,75 λίτρων που αποδίδει 512 ίππους και 1.020 Nm.

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή της Mulsanne ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες και ίσως για αυτό το λόγο η Bentley να κρατούσε απούλητες τόσο καιρό τις Grand Limousine.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!