NEAPINED

Το Honda NSX Type S θα παραχθεί σε 350 μονάδες

Το NSX και συγκεκριμένα η έκδοση Type S ολοκληρώνει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Honda, αφού θεωρείται δεδομένο πως αυτή είναι η τελευταία γενιά με συμβατικό κινητήρα μιας και η επόμενη θα είναι ηλεκτρική.

Η επίσημη πρεμιέρα του NSX Type S θα γίνει στις 13 Αυγούστου στα πλαίσια της εβδομάδας του Monterey και έως τότε η Honda έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser εικόνες. Οι οποίες μας προλογίζουν το Type S που θα υπάρξει σε μια περιορισμένη έκδοση 350 αυτοκινήτων με την παραγωγή του NSX να ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2022.

Όπως είθισται στην έκδοση Type S, υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες όπως το κόκκινο κάλυμμα του κινητήρα, τα σχετικά λογότυπα, το γκρι χρώμα του αμαξώματος, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων κ.α.

Σχετικά με την ισχύ του νορμάλ πάντα κεντρομήχανου NSX αυτή είναι στα 580 άλογα. Για την περίσταση ο υβριδικός V6 με τα διπλά turbo αναμένεται να αποδίδει τουλάχιστον 600 άλογα με ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!