NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε ένα GMC να βουλιάζει την ώρα ζωντανής μετάδοσης [video]

Πολλά παράξενα καταγράφονται κάθε μέρα και προβάλλονται στο διαδίκτυο, όμως Live μετάδοση ενός Pick-up που βυθίζεται γίνεται για πρώτη φορά.

Όπως βλέπουμε στο video, ο δημοσιογράφος ενός τοπικού καναλιού στο Illinois των ΗΠΑ κάνει ένα ρεπορτάζ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λίμνες της περιοχής. Πιο πίσω βλέπουμε μία μάλλον συνήθη δραστηριότητα, όπου ένα μεγάλο pick-up GMC Sierra HD έχει ρίξει μία βάρκα στην γλίστρα που υπάρχει εκεί.

Καθώς εξελίσσεται το ρεπορτάζ το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο αρχίζει να εξαφανίζεται από το πλάνο και καλύπτεται πίσω από τον δημοσιογράφο. Όταν αυτός τελειώνει την ανταπόκριση και κάνει άκρη, η κάμερα καταγράφει μία απίστευτη σκηνή. Το τεράστιο GMC έχει αρχίσει να γλιστράει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει πάει στον πάτο της λίμνης.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν έχουν να κάνουν με την μεγάλη κλίση που είχε η συγκεκριμένη γλίστρα αλλά και το γεγονός ότι μάλλον είχε μαζέψει πολλή θαλασσινή άλγη, η οποία έκανε ακόμα και αυτό το βαρύ αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω.

Γι’ αυτό καλό θα είναι όσοι οδηγοί κάνουν τέτοιου είδους δραστηριότητες, όταν τελειώσουν με την είσοδο του πλωτού τους μέσου στην θάλασσα να απομακρύνουν το αυτοκίνητό τους, καθώς οι κίνδυνοι όπως βλέπουμε είναι πολλοί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!