NEAPINED

H Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta κρατά ζωντανό τον V12 της AMG

Και εκεί που λέμε πως η Huayra «τελειώνει» έρχεται η Pagani να ανακοινώσει μία ακόμη σπέσιαλ αεροδυναμικά εκδοχή με 827 άλογα.

Η Huayra έχει πλέον συμπληρώσει μια δεκαετία αλλά εξακολουθεί να χτίζει τον θρύλο της ως ένα από τα κορυφαία hypercar με ατμοσφαιρικό V12 και δίχως κανένα υβριδικό υποκατάστατο. Πρόσφατα, οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την ειδική έκδοση BC Pacchetto Tempesta την οποία θα παρουσίασαν την ερχόμενη εβδομάδα στο Monterey.

Για την περίσταση ο V12 της AMG αποδίδει όσα και στην Huayra Imola των μόλις 5 αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, 826 ίππους και 1.100 Nm ροπής, ενώ μία ακόμα σημαντική διαφοροποίηση είναι ότι έχει έξι απολήξεις. Επιπλέον δύο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα από τις κλασικές τέσσερις που έχουν όλα τα Pagani.

Πέρα από τις αλλαγές στις εξατμίσεις υπάρχουν και κάποιες αναβαθμίσεις στο αεροδυναμικό πακέτο, με πιο χαρακτηριστική την επανασχεδιασμένη τεράστια πίσω πτέρυγα από κάρμπον, το νέο μπροστινό splitter και πολλές άλλες βελτιώσεις όπως οι διαφορετικές εισαγωγές αέρα.

Επίσης, υπάρχει και μία νέα ρύθμιση της ανάρτησης για λίγο καλύτερη άνεση στο ταξίδι, χάρη στο νέο πρόγραμμα οδήγησης Soft Driving το οποίο κάνει όσο πιο μαλακό γίνεται το set-up και όσο πιο χαμηλά τα ντεσιμπέλ. Αυτά μέχρι την επόμενη Pagani αφού ο Horacio Pagani έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ακόμη και ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!