NEAPINED

Η επόμενη Camaro θα είναι τετράπορτη και ηλεκτρική

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης ακόμη και τα pony car αναμένεται να καταργηθούν, τουλάχιστον στην μορφή με τους συμβατικούς κινητήρες.

Η Mustang της Ford μπορεί να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων και για αυτό το λόγο θα δούμε του χρόνου και μία τελευταία γενιά με εξηλεκτρισμένους βενζινοκινητήρες. Από εκεί και πέρα η συνέχεια θα είναι ηλεκτρική, ενώ για το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Camaro η κλεψύδρα φαίνεται πως ήδη έχει αδειάσει.

Και αυτό επειδή τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για το σπορ κουπέ της Chevrolet είναι εξαιρετικά πεσμένη με τις φήμες να υποστηρίζουν πως σύντομα η αμερικανική εταιρία θα τερματίσει την παραγωγή του μοντέλου. Για να το αντικαταστήσει από ένα νέο ηλεκτρικό, που ωστόσο δεν θα έχει κουπέ σχήμα, αλλά τετράθυρο ως ένα σπορ σεντάν.

Πάντως, το γεγονός αυτό δεν προκαλεί και μεγάλη εντύπωση αν λάβουμε υπόψη μας την επιτυχία της πιο σπορ τετράθυρης Porsche Taycan ή την αποδοχή της ηλεκτρικής crossover Mustang Mach-E. Οι καιροί αλλάζουν, εμείς αλλάζουμε, οπότε μια τετράθυρη κουπέ Camaro για το 2024 δεν ξενίζει και πολύ. Εσείς τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!