NEAPINED

Το νέο Honda CR-V θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

Η νέα γενιά της ναυαρχίδας της Honda στην Ευρώπη δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους και θα είναι έτοιμη μέσα στο 2022.

Ήδη κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και πάνω σε αυτές βασίστηκε ο σχεδιαστής του kolesa.ru για να δημιουργήσει μια αρκετά ρεαλιστική προσέγγιση για το νέο CR-V. Όπως βλέπουμε δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση από το τωρινό σχήμα με τις με τις μεγαλύτερες αλλαγές να εντοπίζονται στην μάσκα, όπως άλλωστε έχει φανεί και από τα πρωτότυπα που κάνουν τις δοκιμές.

Πάντως, μπορεί να υποθέσει κανείς πως οι διαστάσεις θα είναι λίγο μεγαλύτερες (ίσως για να χωρά και 3η σειρά καθισμάτων, κάτι που αρέσει στους Αμερικανούς), ενώ η σχεδίαση μπορεί να είναι λίγο πιο εξελιγμένη, όπως στη περίπτωση του νέου HR-V. Στο εσωτερικό αναμένεται να υιοθετηθεί η μίνιμαλ και συνάμα high-tech άποψη του ταμπλό του HR-V που αναμένεται στην χώρα μας τέλη του έτους.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη το νέο CR-V θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά με την υβριδική δίλιτρη έκδοση που θα έχει αναβαθμιστεί στα σημεία  και με αποδοτικότερη μπαταρία. Πιθανότατα να υπάρξει και μια πιο βασική με το σύστημα του HR-V με τον κινητήρα των 1.500 κ.εκ., ενώ ίσως να δούμε και μια plug-in υβριδική εκδοχή. Υπενθυμίζεται πως στις αρχές 2022 στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει και το νέο Civic.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!