NEAPINEDΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ακόμη και τα παιχνίδια στη Mercedes EQS πρέπει να τα πληρώνεις

Η Mercedes δίνει αυτά τα παιχνίδια δωρεάν για τους πρώτους δώδεκα μήνες. Αλλά μετά από αυτό χρεώνει τους πελάτες της με 89 ευρώ το χρόνο.

Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει ότι η Mercedes χρεώνει με 489 ευρώ το χρόνο τον οδηγό που θέλει να έχει την full και πιο αποτελεσματική έκδοση της νέας ηλεκτρικής ναυαρχίδας EQS. Όμως το θέμα είναι ότι δεν σταματά εκεί, καθώς υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες από το Mercedes Me Store, όπως για παράδειγμα οδηγικά προγράμματα, τα οποία και αυτά χρεώνονται έξτρα.

Για παράδειγμα, τo Beginner Driver Mode με πιο πολιτισμένα χαρακτηριστικά στα μηχανικά μέρη κλειδώνει το Sport πρόγραμμα και περιορίζει την τελική ταχύτητα στα 120 χλμ./ώρα με το ESP πάντα αναμμένο. Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται στα 50 ευρώ το χρόνο.

Αποκορύφωμα αποτελεί η συνδρομή για τα γνωστά μας Tetris και Sudoku μαζί με κάποια άλλα παιχνίδια, όπως το Shuffle Puck και το Pairs. Tα παιχνίδια αυτά μπορούν επίσης να τα παίξουν και οι πίσω επιβάτες στις οθόνες που διατίθενται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Σε κάθε περίπτωση οδηγούμαστε σε μία εποχή που το αυτοκίνητο θα είναι ένα σύστημα από προγράμματα τα οποία θα μπορεί κανείς να ξεκλειδώνει με το ανάλογο αντίτιμο.

Τώρα βέβαια αυτά τα χρήματα είναι ψίχουλα για όποιον έχει να δώσει πάνω από 100.000 ευρώ που ξεκινά η βασική έκδοση της EQS, που ξεκίνησε να πωλείται στην Γερμανία. Αλλά όπως φαίνεται η εποχή που οτιδήποτε έχει επιπλέον το αυτοκίνητό σου θα μπορείς να το αποκτήσεις με συνδρομή αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα και τα μηνύματα πληθαίνουν από παντού.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!