NEA

Η VW σταματά την παραγωγή του δημοφιλέστερου προϊόντος της

Στην εξαφάνιση του διάσημου Curry Wurst (λουκάνικα με κάρυ) από τις καντίνες των εργοστασίων της VW μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι εργαζόμενοι μιας και επιθυμούσαν πιο vegan συνταγές. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στο κεντρικό της εργοστάσιο.

Ο λόγος για το περίφημο λουκάνικο Curry που σερβίρεται στις καντίνες των εργοστασίων της και αποτελεί κορυφαία επιλογή των εργαζόμενων και στα κεντρικά. Οι οποίοι μετά τη λήξη των καλοκαιρινών διακοπών τους στις 20 Αυγούστου δεν θα το δουν ξανά στο μενού.

Έτσι, από το Σεπτέμβρη θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν στα πλαίσια της μεταστροφής της γερμανικής εταιρείας προς πιο βιώσιμα προϊόντα (θα συνεχίσει σε κάποιες άλλες μονάδες). Και αυτό επειδή για την παρασκευή όλων αυτών των λουκάνικων η VW έχει μέχρι και δική της μονάδα επεξεργασίας κρέατος, που παράλληλα παρασκευάζει ετησίως και 550 τόνους κέτσαπ.

Τώρα, αν απορείτε για τον τίτλο του άρθρου, να μην ξεχάσουμε να πούμε πως με επτά εκατομμύρια μονάδες ετησίως το Curry Wurst είναι το προϊόν της VW με τις υψηλότερες πωλήσεις. To οποίο φαίνεται πως έφτασε στην… ημερομηνία λήξης της παραγωγής του. Τουλάχιστον στο κεντρικό εργοστάσιο, αλλά ενδεχομένως μακροπρόθεσμα (μέχρι το 2025) να ισχύσει κάτι τέτοιο και για τα υπόλοιπα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!