NEA

Πρόωρη ανανέωση για την BMW iX3

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW iX3 θα γίνει στην έκθεση του Μονάχου τον Σεπτέμβριο και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Αν και έχει κάτι λιγότερο από δύο χρόνια στην αγορά, η ηλεκτρική iX3 περνά από ένα τυπικό facelift με μικρές αισθητικές αλλαγές και κάποια ενημέρωση σε πιο σύγχρονα ψηφιακά στοιχεία.

Οι αλλαγές στο αισθητικό κομμάτι σχετίζονται με τις αντίστοιχες που έγιναν στην “κανονική” Χ3 πριν λίγο καιρό, με την πιο εμφανή να είναι και πάλι η χαρακτηριστική γρίλια της BMW η οποία και εδώ μεγάλωσε λίγο, όχι όμως σε βαθμό που να ξεσηκώσει και πάλι αντιδράσεις (όπως στις Μ3, Μ4). Μία ακόμα αλλαγή αφορά τα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι στάνταρ matrix LED και έχουν πλέον 10 χιλιοστά μικρότερο ύψος.

Η νέα iX3 διατίθεται στάνταρ με το πακέτο M Sport με 19άρες ζάντες ή κατ’ επιλογήν 20 ιντσών με τροχούς αεροδυναμικής σχεδίασης. Λίγο διαφορετικά είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα τα οποία έχουν πλέον ένα λεπτό μαύρο περίγραμμα, ενώ σε σχέση με μία αντίστοιχη Χ3 το κέντρο βάρους είναι κατά 74 χιλιοστά πιο χαμηλό και η κατανομή βάρους είναι 43:57 εμπρός/πίσω.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών και μία αντίστοιχων διαστάσεων οθόνη για το σύστημα πολυμέσων το οποίο είναι και αυτό ανανεωμένο. Υπάρχουν επίσης αλλαγές στην κεντρική κονσόλα με διαφορετικό επιλογέα ταχυτήτων και κάποιους επανασχεδιασμένους διακόπτες ενώ υπάρχουν και νέες δερμάτινες επενδύσεις στα σπορ μπάκετ καθίσματα.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 287  ίππους και 400 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Η μπαταρία είναι των 80 kWh και έχει αυτονομία στα 460 χιλιόμετρα με βάση το πρότυπο WLTP.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!