NEAPINED

Το Plus Four CX-T είναι το πρώτο εκτός δρόμου Morgan

Το Plus Four CX-T βασίζεται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο της μάρκας και διαθέτει στοιχεία για να μπορεί να κινηθεί μακριά από την άσφαλτο.

Η Morgan, η πολύ ιδιαίτερη βρετανική μάρκα, εξελίσσεται και προτού περάσει στα ηλεκτρικά παρουσιάζει το συλλεκτικό Morgan Plus Four CX-T που θα κατασκευαστεί σε μόλις 8 αυτοκίνητα. Με το καθένα να κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ, δίχως τους φόρους και τα σχετικά εξτρά.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί αυτό το Morgan από οποιοδήποτε άλλο είναι η νέα ανάρτηση με μεγαλύτερη ελευθερία και απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 23 εκατοστά.

Επίσης, υπάρχουν όλα τα σχετικά προστατευτικά, ενώ αφαιρέθηκε το κάλυμμα του πορτμπαγκάζ. Έτσι, ώστε να μπορούν να χωρέσουν δύο αδιάβροχες βαλίτσες, μια εργαλειοθήκη, δύο κάνιστρα καυσίμου συνολικά 22 λίτρων και δύο ρεζέρβες.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ψύξη του δίλιτρου turbo της BMW με τους 258 ίππους, το καπό έχει τοποθετηθεί λίγο πιο ψηλά ενώ το ίδιο έχει γίνει και με την εισαγωγή αέρα του.

Η τελική σχέση μετάδοσης είναι πιο «κοντή», ενώ ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περνά την ισχύ στον πίσω άξονα. Στο πρόγραμμα Road και για την άσφαλτο δεν υπάρχει μπλοκέ λειτουργία, στο All-Terrain είναι στο 45%, ενώ στο All-Terrain Extreme φτάνει το 100%.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!