NEAPINED

Ανοιχτή, η Aston Martin Valkyrie Spider πιάνει έως 330 χλμ./ώρα!

Για όποιον μπορεί να αντέξει δίχως την οροφή, αλλά και για έναν από τους 85 που θα την επιλέξουν καταβάλλοντας περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές της Spider από την κλειστή Valkyrie είναι πως για πρακτικούς λόγους (εφόσον δεν υπάρχει σταθερή οροφή) οι πόρτες δεν ανοίγουν σα φτερά γλάρου αλλά μπροστά και προς τα πάνω. Όσο για την οροφή είναι ένα προσθαφαιρούμενο hard-top κάλυμμα.

Η ισχύς της Valkyrie παραμένει όπως και της κουπέ στα 1.014 άλογα από τον V12 των 6,5 λίτρων της Corsworth μαζί με τα 162 από το ηλεκτρικό σύστημα της Rimac και της Integral Powertrain. Έτσι, η συνολική ισχύς είναι στα 1.176 άλογα στις 10.500 σ.α.λ. με την ροπή των 900 Nm στις 6.000 σ.α.λ. και τον κόφτη να μπαίνει στις 11.100 σ.α.λ.

Όσο για τις επιδόσεις προφανώς και είναι καταιγιστικές με την τελική να φτάνει τα 350 χλμ./ώρα, στα 330 με την οροφή ανοιχτή. Οι πρώτες Spider θα ξεκινήσουν να παραδίδονται από το καλοκαίρι του 2022 με την Aston Martin να ισχυρίζεται πως έχει κατασκευάσει το πιο extreme ανοιχτό της αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας για το δρόμο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!