NEAPINED

H Σαουδική Αραβία εξαγοράζει το 30% της Pagani

Όσο και αν το προσπάθησε ο Horacio Pagani, όσες ειδικές εκδόσεις της Huayra και αν έβγαζε, το τελευταίο διάστημα η εταιρία του αντιμετώπιζε πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Ένας λόγος που η Pagani έπρεπε να τονωθεί οικονομικά είναι πως δεν απέχει και πολύ από την εποχή που θα παράγει και ηλεκτρικά hypercars. Την ευκαιρία άδραξε το ταμείο δημόσιων επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας που προχώρησε στην απόκτηση του 30% της Pagani με το πλειοψηφικό πακέτο να διατηρεί ο ιδιοκτήτης της μάρκας, Horacio.

Ο Horacio Pagani περιέγραψε τη συμφωνία PIF στην Arab News, «…ως ένα βασικό βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης, η οποία προβλέπει σημαντικές επενδύσεις για να διασφαλίσει ότι τα επόμενα hypercar μας θα συνεχίσουν να προκαλούν μοναδικά συναισθήματα».

H Pagani έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό από κροίσους, συλλέκτες και VIP. O Lewis Hamilton κατέχει μια Zonda, που την έχει προσωποποιήσει ως 760 LH. Εφόσον ο Horacio εξασφάλισε την χρηματοδότηση, θα μπορεί να υλοποιήσει τα πλάνα του για την κατασκευή ενός εξηλεκτρισμένου hypercar που θα στέκεται επάξια απέναντι στις Ferrari και Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!