ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πήγε να κάνει πατιλίκια στην παραλία και ντεραπάρισε [video]

Κάπου στο Πακιστάν ένας οδηγός φαίνεται να ζήλεψε το ραλιάρικο τρόπο οδήγησης και είπε να κάνει μερικές πλαγιολισθήσεις στην άμμο.

Η οδήγηση στην παραλία είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση ενέχοντας πολλούς κινδύνους που μπορούν να καταλήξουν σε ευτράπελα. Ειδικότερα όταν αυτή η οδήγηση γίνεται σε μια αμμουδιά τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα και προφανώς οι κατάρες να πέφτουν σύννεφο για αυτή την αντικοινωνική συμπεριφορά.

Και όπως φαίνεται έπιασαν τόπο αφού όπως θα δείτε στο βίντεο ο οδηγός του Toyota καταφέρνει να κάνει μερικές πλαγιολισθήσεις, αλλά προς το τέλος τα λάστιχα σκάβουν την άμμο και δημιουργούν ένα σκαλοπάτι ικανό ώστε το αυτοκίνητο να ντεραπάρει.

Ευτυχώς οι επιβαίνοντες δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, πέρα από μικροτραυματισμούς, σε αντίθεση με το Toyota το οποίο θα χρειαστεί πολλή περιποίηση για να ξαναγίνει όπως πριν. Όσο για τον οδηγό, το πάθημα ας γίνει μάθημα την επόμενη φορά που θα θέλει να κάνει επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων. Ή της βλακείας του….

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!