NEA

Στο καλεντάρι των διεθνών εκθέσεων αυτοκινήτου το Κατάρ

Πλώρη για το Κατάρ και συγκεκριμένα για την Ντόχα βάζουν οι διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, καθώς ήδη η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες απόρροια της πανδημίας, ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον φορέα που είναι υπεύθυνος για την προώθηση του τουρισμού στο Κατάρ, για την ανάπτυξη ενός παρόμοιου γεγονότος στην Ντόχα.

Η πρώτη έκδοση της «Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης του Κατάρ» έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο 2022 ή 2023. Οι τελικές ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Το εν λόγω σαλόνι αυτοκινήτου, ωστόσο,  θα πραγματοποιείται  κάθε δύο χρόνια και είναι φυσικό ότι θα προσελκύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων στα Εμιράτα.

Μέχρι τότε, οι εκθέτες και οι λάτρεις των όμορφων αυτοκινήτων θα μπορούν να συναντηθούν στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που έχει προγραμματιστεί για τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνάντηση το 2020 και το 2021 λόγω της κρίσης υγείας που συνδέεται με τον Covid- 19. Η έκθεση της Γενεύης τονίζεται ότι  συγκεντρώνει περισσότερους από 600.000 ανθρώπους κάθε χρόνο για δέκα ημέρες τον Μάρτιο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!