NEA

Η Stellantis προχωρά σε διακοπές παραγωγής ελέω μικροτσίπ

Εξακολουθούν να υφίστανται οι παρενέργειες της έλλειψης μικροτσίπ στις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες και όχι μόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και η αυτοκινητοβιομηχανία Stellantis (STLA.MI) επεκτείνει τις διακοπές παραγωγής σε πολλά εργοστάσια στην Ευρώπη λόγω αυτής της έλλειψης.

Τα εργοστάσια στο Rennes και το Sochaux στη Γαλλία καθώς και το εργοστάσιο Eisenach στη Γερμανία, που παράγουν ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, υπέστησαν διακοπή παραγωγής την περασμένη εβδομάδα.

Η παραγωγή θα σταματήσει αυτή την εβδομάδα στο εργοστάσιο της Ρεν, ενώ θα διακοπεί στο ιταλικό εργοστάσιο του SevelSud, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, δήλωσε  εκπρόσωπος της εταιρίας.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες, που εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό από τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης για παραδόσεις τσιπ, που πλήττονται από μια σειρά διαταραχών της αλυσίδας εφοδιασμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!