ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σοκάρει ατύχημα με μοτοσικλετιστή [video]

H οδήγηση μιας μοτοσικλέτας είναι σαφώς πιο ευχάριστη και πιο εθιστική εμπειρία από εκείνη ενός αυτοκινήτου, όμως ενέχει και πολλούς κινδύνους.

Ιδίως όταν αψηφάς τους κανόνες κυκλοφορίας και έχεις το αίσθημα του άτρωτου που σου προσφέρει η ακαριαία επιτάχυνση και οι γρήγοροι ελιγμοί. Όλα αυτά μεγεθύνονται ακόμα περισσότερο όταν κινείται κανείς σε δημόσιο δρόμο, όπου η προσοχή σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι τεταμένη, ιδίως σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα.

Στην περίπτωση του video βλέπουμε δύο οδηγούς που “διασκεδάζουν” σε μία ορεινή διαδρομή, παίρνοντας αρκετά ρίσκα και με υψηλές ταχύτητες. Στο λεπτό 3:46 όμως τα πράγματα μάλλον ξέφυγαν και ήρθε η “στραβή”.

Ο οδηγός της μίας μοτοσικλέτας πλησιάζει με πολύ υψηλή ταχύτητα ένα Mini το οποίο προσπαθεί να προσπεράσει από τα… δεξιά. Ο οδηγός του Mini όμως δεν τον έχει αντιληφθεί και πηγαίνει και αυτός λίγο πιο δεξιά, πάντα στην λωρίδα του. Η συνέχεια στο βίντεο και τα σχόλια δικά σας…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!