NEA

Αυτό είναι το νέο Hyundai Casper [video]

Η Hyundai παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον μίνι SUV που στην Ευρώπη θα μπορούσε να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο του Suzuki Ignis.

Για την ώρα το συμπαθητικό Casper θα περιοριστεί στην αγορά της Ινδίας με λανσάρισμα μέσα στο 2022 και όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα SUV με αστικές διαστάσεις και χαριτωμένο ντιζάιν. Οι πολύ μικροί πρόβολοι δημιουργούν ένα κόμπακτ πακέτο με μια όμορφη μάσκα που την διασκεδάζουν τα στρόγγυλα προβολάκια.

Ενδιαφέρον έχουν οι πίσω πόρτες και τα τονισμένα φτερά, ενώ τα περιμετρικά πλαστικά και οι ράγες της οροφής ενισχύουν την SUV διάθεση του Casper που σε μήκος φτάνει τα 3,595 μέτρα (πλάτος στα 1,595 και ύψος στα 1,575 με μεταξόνιο στα 2.400 χιλιοστά).

Μέχρι να δούμε και εικόνες από το εσωτερικό να πούμε πως η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό 1.0 MPI με 76 ίππους και τον turbo 1.0 T-GDI με 100 ίππους. Το πάτωμα είναι το K1 που χρησιμοποιείται στα i10 και Picanto. Στα πλάνα υπάρχει και η συνεργασία με την BorgWarner για μία ηλεκτρική έκδοση που θα κυκλοφορήσει ένα χρόνο αργότερα, κάπου μέσα στο 2023, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την διάθεση του μοντέλου στην Ευρώπη, αλλά από την στιγμή που θα υπάρξει και ηλεκτρική έκδοση πιθανότατα να το δούμε και στα μέρη μας.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!