NEAPINED

To νέο Renault Megane E-Tech είναι ηλεκτρικό

Στο Μόναχο θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο Megane που είναι ένα ηλεκτρικό crossover που θα κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Όπως μπορούμε να δούμε το νέο Megane E-Tec έχει μία crossover ελκυστική σχεδίαση με την γαλλική ομάδα να μην προβαίνει σε στιλιστικές ακρότητες. Από μπροστά μπορούμε να δούμε μια μασίφ κλειστή μάσκα την οποία διατρέχει μια λωρίδα που ενσωματώνει τους προβολείς, ενώ τα κυματιστά LED δημιουργούν ένα ξεχωριστό ίχνος στο σκοτάδι.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο από το πλάι είναι οι κρυφές pop-up λαβές, ενώ το πίσω μέρος έχει εξίσου την ίδια λογική με την φωτεινή LED λωρίδα να αποτελεί συνέχεια των φωτιστικών σωμάτων. To μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,21 μέτρα με μεταξόνιο στα 2,7 μέτρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια high-tech άποψη όπου στο μέσο του ταμπλό κυριαρχεί μια μεγάλη και ελαφρώς κυρτή οθόνη αφής με διακόπτες αφής στην βάση της. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Συγκεκριμένα, η οθόνη αφής είναι στις 12 ίντσες και αυτή του οδηγού στις 12,3 ίντσες.

Την βάση του νέου Megane E-Tech αποτελεί η πλατφόρμα CMF-EV πάνω στην οποία βασίζεται το Nissan Ariya. Η Renault κάνει λόγο για ultra-thin μπαταρία βάρους 395 κιλών που θα υπάρξει σε δύο εκδόσεις. Την μικρότερη με 40 kWh και την μεγαλύτερη με 60 kWh με αυτονομίες στα 300 και 470 χιλιόμετρα, αντίστοιχα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις κινητήρων, η βασική με μοτέρ ισχύος 130 ίππων και η ισχυρότερη με 218 ίππους. Aργότερα θα υπάρξει και έκδοση με δύο μοτέρ και με ισχύ περίπου στα 400 άλογα. Περισσότερα, οσονούπω!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!