NEAPINED

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Smart SUV

To Concept #1 είναι ένα μεταμοντέρνο πρωτότυπο μοντέλο που κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Μονάχου και προετοιμάζει το έδαφος για το πρώτο SUV της Smart.

Το SUV που θα κυκλοφορήσει στις αγορές μετά τα τέλη του 2022 θα είναι ηλεκτρικό και το μεγαλύτερο μοντέλο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Smart. Η οποία με τις ευλογίες της κινεζικής Geely (που είναι και συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50%) αλλάζει ρότα και θα κατασκευάζει εντελώς νέας γενιάς ηλεκτρικά που δεν θα είναι και τόσο… Smart.

Τουλάχιστον από πλευράς μεγέθους αφού το Concept #1 έχει διαστάσεις ανάλογες με μίας EQA. Συγκεκριμένα, το μήκος φτάνει τα 4,29 μέτρα, όταν το πλάτος είναι στα 1,91 και το ύψος στα 1,69. Και ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα διατηρηθούν και στο μοντέλο παραγωγής εφάμιλλες διαστάσεις, βλέπουμε πολύ δύσκολο να περάσουν και οι ανάποδα ανοιγόμενες πόρτες με την μεσαία κολόνα του αμαξώματος να απουσιάζει.

Πάντως, η σχεδίαση του Concept #1 είναι ελκυστική αφού καταφέρνει να συνδυάζει ένα ηλεκτρικό σχήμα με φουτουριστικό αέρα και μία αύρα από Tesla. Στο εσωτερικό και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δώσει μέχρι τώρα η Smart βλέπουμε μια τετραθέσια διάταξη και μια ελεύθερη touch-screen στο ταμπλό.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, αφού πιθανότατα να ανακοινωθούν με την παρουσίαση του μοντέλου στο κοινό της έκθεσης του Μονάχου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!