NEA

Ποιοι “μεγάλοι” θα απουσιάζουν από το σαλόνι αυτοκινήτου στο Μόναχο;

Με ηχηρές απουσίες θα ανοίξει αύριο Τρίτη για το κοινό η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως μετά την πανδημία του COVID-19.

Με θέμα την κινητικότητα του μέλλοντος , “Mobility of the Future”, η έκθεση του Μονάχου απέχει πολύ από τη συνήθη μορφή  των εκθέσεων του παρελθόντος,  αλλά και την ίδια στιγμή  δεν θα περιλαμβάνει  μόνο τα αυτοκίνητα.

Η πανδημία και η αυξανόμενη ανησυχία για την κλιματική αλλαγή έχουν ρίξει μια δυσάρεστη σκιά στο γεγονός και αυτό φαίνεται και από τον μειωμένο αριθμό συμμετοχών εφέτος.

Πράγματι, πολλοί ισχυροί της βιομηχανίας αποφάσισαν να μην εμφανιστούν στην έκθεση. Όπως είναι οι Toyota, (Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, Alfa Romeo κ.α.), Land Rover Jaguar, Ferrari κ.α..

Είναι χαρακτηριστικό ότι το περίπτερο που στήθηκε για τους λάτρεις της ηλεκτροκίνησης για ποδήλατα (e-bike CANYON)  ξεπερνούσε σαφώς τα πολύ μεγαλύτερα, πιο λαμπερά περίπτερα αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz, την Audi, την MINI κλπ.

Να τονιστεί τέλος ότι στο χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται 4.500 αστυνομικοί η μεγαλύτερη αστυνομική παρουσία για μια εκδήλωση στο Μόναχο εδώ και 20 χρόνια, όπως τονίζεται.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!