NEA

Τι είναι αυτό που… τρελαίνει τον Elon Musk;

Οι αρρυθμίες στην παγκόσμια αγορά των μικροτσίπ έχουν τρελάνει ακόμη και την Tesla, εκθέτωντας ακόμη περισσότερο τον Musk και τις υποσχέσεις του.

Όπως δήλωσε σε ανάρτηση του στο Twitter ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, το πολυδιαφημιζόμενο Roadster της θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το 2023. To Roadster είχε προγραμματιστεί να βγει στην αγορά το 2020… και από τότε όλο βγαίνει.

«Το 2021 ήταν η χρονιά των εξαιρετικά τρελών ελλείψεων εφοδιαστικής αλυσίδας, οπότε δεν θα είχε σημασία αν είχαμε 17 νέα προϊόντα, καθώς κανένα δεν θα αποστέλλεται», έγραψε ο Musk στο Twitter.

Πέρα όμως από το Roadster και το Cybertruck έχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση αφού στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπει στην παραγωγή τέλη 2022 και θα ξεκινήσει να πωλείται το 2023. Και προφανώς σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις πάνω από 1,32 εκατομμύρια παραγγελίες που έχει δεχθεί η εταιρία.

Παρά ταύτα ο Musk συνεχίζει το χαβά του με υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει λέγοντας πως το 2023 θα λανσάρει το Model 2, το βασικό και φτηνότερο Tesla που στην Ευρώπη θα κοστίζει λιγότερο από 30.000 ευρώ (με τις επιδοτήσεις).

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!