NEAPINED

To VW ID. Life είναι το ηλεκτρικό των 20.000 ευρώ

Πάνω σε αυτό το πρωτότυπο μοντέλο θα βασιστούν τα βασικά ID μοντέλα που θα είναι προσθιοκίνητα και θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα.

Το ID. Life παρουσιάστηκε στο Μόναχο και μας δείχνει πως θα είναι το μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο που θα λανσάρει η Volkswagen το 2025. Πιθανότατα αυτό θα είναι το ID.2 και όχι το ID.1 το οποίο θα το δούμε και με τα σήματα της Skoda με την ονομασία Elroq αλλά και ως Seat Acandra.

Σχεδιαστικά βλέπουμε ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο με διαστάσεις πόλης (μήκος 4,091 μέτρα, πλάτος 1,845, ύψος 1,599, μεταξόνιο στα 2.650 χλστ.) και όμορφη crossover φορεσιά με boxy σχεδίαση που κάθε άλλο παρά βαρετή δείχνει. Το εσωτερικό έχει μια μίνιμαλ άποψη, ενώ πιθανότατα στην έκδοση παραγωγής δεν θα υπάρχει το yoke τιμόνι.

Η πλατφόρμα MEB Entry θα είναι η βάση για τα μικρότερα ID που θα έχουν την κίνηση μπροστά και σε αντίθεση με τα πισωκίνητα ID.3 και ID.4. Όσον αφορά στο ID. Life αυτό έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ μπροστά 231 ίππους με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 57 kWh και προσφέρει αυτονομία για τουλάχιστον 400 χιλιόμετρα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!