NEAPINED

Πόσο θα κοστίζει το φτηνότερο επταθέσιο της αγοράς;

Ο λόγος για το Dacia Jogger που έλαχε να είναι και το πρώτο υβριδικό της μάρκας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Πριν την υβριδική έκδοση θα ξεκινήσουν να πωλούνται οι συμβατικές εκδόσεις του Jogger που θα φιγουράρει στις εκθέσεις της Ευρώπης από την άνοιξη του 2022. Πρόκειται για το νέο crossover, το Jogger, που έχει μέχρι και επτά θέσεις και θα χρησιμοποιεί το σύστημα E-Tech της Renault.

Μάλιστα ανακοινώθηκε από τον διευθύνων σύμβουλο της Dacia, Denis Le Vot, σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση, ότι οι  τιμές του νέου υβριδικού μοντέλου, θα ξεκινούν κάτω από τις 15.000 ευρώ. Αυτό θα ισχύσει σε συγκεκριμένες αγορές αφού στην χώρα μας το Sandero Stepway ξεκινά από τις περίπου 14.000 ευρώ, οπότε μια ασφαλή εκτίμηση θα ήταν πως το Jogger θα βρίσκεται κάτω από το Duster και κάπου στις 16.000 ευρώ με τιμή εκκίνησης.

Να πούμε πως το Jogger θα φτάσει στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο του 2022 και κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο διεθνές κοινό, στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου την επόμενη εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά τις  παραγγελίες του, αυτές αναμένεται να ανοίξουν τον Νοέμβριο εφέτος, όπως τονίστηκε.

Το Jogger  πατάει στην πλατφόρμα της «Renault-Nissan Alliance CMF-B», η οποία ούτως η άλλως “στηρίζει” τα βασικά της μοντέλα, όπως το Renault Clio αλλά και το SUV Captur.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!