ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις – 1η ημέρα: Κυριαρχία Ogier και Toyota στην υπερειδική

Το Ράλι των Θεών, το 55ο Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησε με το Shakedown των 4,25 χιλιομέτρων, που χαρακτηριζόταν λόγω των καιρικών συνθηκών από πολύ λάσπη. Τόσο που ο Ogier είπε πως του θυμίζει το RAC…

Από τη μια αυτό είναι ασυνήθιστο σε σχέση με ότι ξέραμε μέχρι τώρα για τον εθνικό μας αγώνα αλλά από την άλλη ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο φθινόπωρο. -ο αγώνας γίνεται πρώτη φορά τέτοια εποχή.

μήκους 4,25 χιλιομέτρων Shakedown. Που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν έμοιαζε με τα Ακρόπολις του παρελθόντος. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Sebastien Ogier, ο οποίος είπε πως «Θύμιζε περισσότερο ράλλυ RAC».

Ακολούθησε η επίσημη εκκίνηση του αγώνα στην Ακρόπολη, με την παρουσία του πρωθυπουργού και του προέδρου της FIA Jean Todt, καθώς και κυβερνητικών παραγόντων.

Στη συνέχεια τα 48 πληρώματα που τελικά συμμετείχαν κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία Συντάγματος για την υπερειδική -η οποία επίσης γίνεται για πρώτη φορά στο κέντρο της πρωτεύουσας- μήκους 0,98 χιλιομέτρων.  Εδώ πιο γρήγορος αποδείχθηκε, με 51,5 δεύτερα ο Ogier με το Toyota Yaris WRC, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο Toyota, αυτά των Evans και Rovanpera- μςε διαφορά μόλις 0,6 και 0,8 δευτερολέπτων από τον πρώτο.

Αύριο Παρασκευή η πρώτη ειδική είναι οι Άγιοι Θεόδωροι -εκκίνηση στις 10:18, ενώ η μέρα θα κλείσει με την είσοδο των αυτοκινήτων στο Service Park της Λαμίας, κάτι που αναμένεται να γίνει από τις 19:40.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!