NEA

Πόσος μπορεί να είναι ο χρόνος αναμονής για το νέο Toyota Land Cruiser;

Το νέο Land Cruiser που προς το παρόν διατίθεται στην αγορά της Ιαπωνίας όπου γνωρίζει τεράστια εμπορική ζήτηση.

Πάλι καλά που στο λανσάρισμα του το νέο Land Cruiser προσφέρεται μόνο στην ιαπωνική αγορά (από του χρόνου ίσως στην Ρωσία, Αυστραλία κ.α.) αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η αναμονή φτάνει ακόμη και τα 4 χρόνια!

Oι παραγγελίες ξεκίνησαν στις 2 Αυγούστου και ήδη έχουν ξεπεράσει τις 20.000 μονάδες, με την Toyota να έχει ανακοινώσει από τις πρώτες ημέρες ότι έχει καλύψει την παραγωγή του πρώτου έτους.

Ωστόσο, λόγω της παύσης παραγωγής από τον Αύγουστο, η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει, και όσοι παραγγέλνουν σήμερα το μεγάλο SUV της Toyota θα χρειαστεί να περιμένουν χρόνια για να το παραλάβουν.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη σε ημιαγωγούς, κάτι που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τις ακριβές και πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Land Cruiser.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!