ΑΓΩΝΕΣ

GP Ιταλίας: Ταχύτερος στο Sprint ο Bottas!

Στον αυριανό αγώνα (16:00) πρώτος θα ξεκινήσει ο Verstappen αν και ο Bottas ήταν ταχύτερος στο Sprint. Ωστόσο, ο Φινλανδός χρησιμοποιεί νέο κινητήρα και θα ξεκινήσει από το τέλος  του grid. Ο Ricciardo με την 3η θέση μπήκε στους βαθμούς του Sprint. Αυξήθηκε κατά 5 βαθμούς η διαφορά των πρωτοπόρων.

Ο Hamilton είχε μια πολύ κακή εκκίνηση με τον Bottas να πετάγεται μπροστά μαζί με τον Verstappen. Πολύ άτυχος ήταν ο Gasly που ακούμπησε σε μια McLaren με αποτέλεσμα να τραυματίσει το ρύγχος της AlphaTauri και να βγει εκτός πίστας φέρνοντας νωρίς νωρίς το safety car στην πίστα.

Ωστόσο κατάφερε να ξεκολλήσει από την αμμοπαγίδα και να μπει ξανά στην πίστα. Μετά την πράσινη σημαία και για τους 18 γύρους του Sprint ο Hamilton δεν κατάφερε να μπει στους βαθμούς (οι τρεις πρώτοι παίρνουν 1, 2, 3 βαθμούς).

Αν και τερμάτισε δεύτερος ο Verstappen ευνοήθηκε από τον Bottas και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση έχοντας πίσω του τους Ricciardo, Norris, Hamilton. Στους βαθμούς του Sprint ο Bottas πήρε τους 3, ο Verstappen τους 2 και ο Ricciardo τον 1. Οπότε η διαφορά στους βαθμούς πήγε στο +5 για τον Verstappen.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!