NEA

Η Tesla έκλεψε το ρεκόρ στο Nurburgring από την Porsche [video]

Με αυτή την επίδοση η Tesla παίρνει το ρεκόρ από την Porsche Taycan Turbo που έγινε τον Αύγουστο του 2019, όταν το γερμανικό αυτοκίνητο είχε κάνει 7:42.

Μέσω του αγαπημένου του Twitter ο Elon Musk ανακοίνωσε πως ένα Tesla Model S Plaid με οδηγό τον Andreas Simonsen έσπασε το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring για τα ηλεκτρικά μοντέλα παραγωγής.

Την επίδοση επιβεβαίωσε και επίσημα η οργάνωση της πίστας, πιστοποιώντας πως τα 20,8 χιλιόμετρα της πίστας ολοκληρώθηκαν σε 7 λεπτά και 35,579 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 278 χλμ./ώρα.

Οι χρόνοι του το φέρνουν επίσης πολύ κοντά σε γνωστά μεγάλα γρήγορα σεντάν, όπως η BMW M5, η Alfa Romeo QV ή η Panamera Turbo. Σύμφωνα με τον Musk το αυτοκίνητο της εταιρίας του ήταν εντελώς παραγωγής, χωρίς καμία μετατροπή, ακόμα και με τα εργοστασιακά λάστιχα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!