NEA

To αυτοκίνητο της Apple έχει καταντήσει ανέκδοτο

Σε μια περίοδο που η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα έκδοση του iPhone επανέρχονται και οι φήμες για το Apple Car.

Την τελευταία πενταετία και βάλε ακούμε συνεχώς για το αυτοκίνητου της Apple. Την μία οι φήμες την θέλουν να το παράγει μόνη της αποσπώντας στελέχη από άλλες εταιρίες, την άλλη πως συζητά για συνεργασία και συμπαραγωγή με άλλους κατασκευαστές, όπως η Hyundai, η Magna ή η Nissan.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να μην τα βρίσκει με κανένα και να επιστρέφει στο αρχικό σενάριο. Σε αυτό της ίδρυσης ενός δικού της κλάδου για την σχεδίαση και εξέλιξη αυτοκινήτων σε συνεργασία με διάφορους προμηθευτές έτσι ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του αυτοκινήτου. Το οποίο φυσικά και θα είναι ηλεκτρικό.

Στην Apple θεωρούν πως αν δεν το κάνουν μέσα στην δεκαετία της ηλεκτροκίνησης θα χάσουν το momentum για να μπουν στην αγορά αυτοκινήτου. Έτσι, πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή ενός ηλεκτρικού και αυτόνομου αυτοκινήτου μέσα στην επόμενη πενταετία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!