NEA

Η Πάτρα, ο Βόλος, και η Θεσσαλονίκη στο στόχαστρο της Next e.GO Mobile

Η Πάτρα, ο Βόλος, και η ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης είναι τα σημεία που διερευνά αυτή την περίοδο η γερμανική εταιρία  Next e.GO Mobile.

Εφόσον οι δηλώσεις γίνουν πραγματικότητα, αυτές είναι οι περιοχές στο πλαίσιο της επένδυσης που θα υλοποιήσει η Next e.Go Mobile στη χώρα μας για την κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ύψους 100 εκατ. ευρώ περίπου. Μάλιστα η παραγωγική του δυνατότητα θα ανέρχεται σε από 30.000 έως 50.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο ανεξάρτητος Γερμανός κατασκευαστής EV, άρχισε να ανοίγει τα καταστήματά του σε όλη την Ευρώπη με πρώτη στάση στο Ντίσελντορφ. Μάλιστα η εταιρεία επεσήμανε ότι επιταχύνει το άνοιγμα των νέων καταστημάτων της σε άλλες πόλεις, όπως στο Αμβούργο, το Μόναχο, το Μιλάνο, το Ντουμπάι και την Αθήνα φυσικά

Στα καταστήματα της γερμανικής φίρμας, οι επισκέπτες μπορούν να “βιώσουν” τα οχήματα από κοντά και να εξοικειωθούν με την τεχνολογία του e.GO, αλλά και να αντιληφθούν τα στοιχεία σχεδίασης και τις δυνατότητές του. Σε κάθε περίπτωση στο caroto παρακολουθούμε από κοντά οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά την Next e.GO Mobile.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!