NEA

GM: Παρκάρετε σε απόσταση από τα GM Bolt!

Αυτό συστήνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες αλλά και η ίδια η General Motors(!), η οποία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα αφού ήδη 12 Bolt έχουν τυλιχτεί στις φλόγες!

Από το 2017 και μέχρι τώρα στις ΗΠΑ έχουν πωληθεί πάνω από 100.000 Bolt και το θέμα με τα αυτοκίνητα που αρπάζουν φωτιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με την GM να έχει να αντιμετωπίσει ένα κόστος που θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Μάλιστα η ίδια η General Motors συστήνει το παρκάρισμα έως και 15 μέτρα μακριά από άλλα αυτοκίνητα ώστε οι να αποφύγουν οι ιδιοκτήτες τους τα χειρότερα και τις αποζημιώσεις. Βέβαια αυτό σημαίνει πως κάποιος πρέπει να παρκάρει έως 6 θέσεις μακριά από το πλησιέστερο αυτοκίνητο, αλλά τι γίνεται με τα γκαράζ των σπιτιών;

Όπως και να έχει η NHTSA έχει εξαγγείλει ένα τεράστιο πρόγραμμα ανάκλησης για τα Bolt που έχουν κατασκευαστεί από το 2019 έως σήμερα και υπάρχουν διαρκώς αναφορές για φωτιές. Τα επίσημα στοιχεία μιλούν για 12 περιστατικά, όμως οι αναφορές που δεν έχουν ακόμα εξεταστεί είναι πάρα πολλές.

Μέχρι τον έλεγχο και την επιδιόρθωση των περίπου 73.000 «ύποπτων» Bolt η GM συστήνει το παρκάρισμα σε ανοιχτούς χώρους και μακριά από άλλα αυτοκίνητα και σπίτια. Ευθύνες και πιέσεις για το πρόβλημα επιρρίπτει η GM στην προμηθεύτρια κορεατική εταιρία μπαταριών LG Chem. Όπως και να έχει η μετοχή της GM έχει πάρει την κατρακύλα συν του ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πελατών της για τα ηλεκτρικά της μάρκας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!