NEAPINED

Η Alfa Romeo GTS πετά το γάντι στην BMW M2

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας υπέροχος τίτλος για ένα υπέροχο σπορ κουπέ που θα ενθουσίαζε κάθε Alfisti. Και όχι μόνο.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και η Alfa Romeo GTS υπάρχει μόνο στον ψηφιακό κόσμο που δημιούργησε με περίσσεια φαντασίας και ταλέντου ο Guilherme Araujo. Ένα σπορ κουπέ που θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμη και τον μύθο της BMW M2 με προίκα ότι πρεσβεύει το σήμα με το φιδάκι και το σταυρό της Λομβαρδίας.

Το εμφατικό αμάξωμα με τους τονισμένους θόλους δεν μαρτυρά σε ποιον άξονα περνά η κίνηση. Κάλλιστα θα μπορούσε και στους δύο. Από εκεί και πέρα οι στρόγγυλοι προβολείς και τα λεπτά πίσω στοπ συνθέτουν ένα ελκυστικά ρετρό σύνολο. Όσο για τον κινητήρα σκέπτεστε κάτι καλύτερο από μία ισχυρή εκδοχή του twin-turbo V6 των 2,9 λίτρων της Giulia Quadrifoglio; Εκτός και αν την έχετε δει… ηλεκτρικά!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!