NEA

O Ken Block τα βρήκε με την Audi [video]

Ο πιο γνωστός σόουμαν στον χώρο των τεσσάρων τροχών ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Audi με στόχο την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μετά την 11χρονη του συνεργασία με την Ford και ένα πέρασμα από την Subaru, ο 53χρονος Αμερικανός super-driver ανακοίνωσε πως θα συνεργάζεται πλέον με την Audi με στόχο την προβολή συγκεκριμένων πρότζεκτ που στο μεγαλύτερο ποσοστό θα αφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι φήμες θέλουν να υπάρχει στα σκαριά ένα αυτοκίνητο αντίστοιχο με την ηλεκτρικό Mustang Mach-E 1400, με την οποία θα μπορούσε να γυριστεί ένα video αντίστοιχο με τα παλαιότερα Gymkhana. Εννοείται πως πέρα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υπάρχουν και τα συμβατικά εξηλεκτρισμένα με κινητήρες καύσης.

Από την πλευρά του ο Βlock είπε ότι η Audi ήταν η εταιρία που του έφερε το πάθος για τους αγώνες. Και για αυτό θα οδηγήσει διάφορα μοντέλα της εταιρίας όπως Sport Quattro S1, V8 Quattro DTM αλλά και ηλεκτρικά όπως το E-Tron Vision Gran Turismo. Mία ακόμα πιθανότητα είναι να οδηγήσει για την Audi στο Ράλι Ντακάρ του 2022.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button