ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Kosmocar – Volkswagen: Μέγας χορηγός της Εθνικής Ομάδας Τένις για το Davis Cup

Η κορυφαία εκδήλωση για την εφετινή χρονιά, διοργανώθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) στην Κρήτη, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Λιθουανία.

Οι αγώνες, είχαν χαρακτήρα τελικού για τις δύο χώρες, με την Ελλάδα να διεκδικεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, την είσοδο στα play-off για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, το World Group I του Davis Cup.

H Εθνική Ομάδα Αντισφαίρισης, αποτελούμενη από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, στερήθηκε των υπηρεσιών του Στέφανου Τσιτσιπά, Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης και αρχηγού της, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης, με τους Λιθουανούς να παίρνουν τελικά τη νίκη και να εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel, στη Χερσόνησο, 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου. Στην είσοδο των γηπέδων τένις του Lyttos Beach, δύο ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, τα ID.3 και ID.4, ήταν διαθέσιμα στους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τους αγώνες, για μία πρώτη γνωριμία με την τεχνολογική υπεροχή της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση.

Στο περιθώριο της αγωνιστικής δράσης, τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα, να πληροφορηθούν για τις τεχνικές τους προδιαγραφές και να φωτογραφηθούν με αυτά.

Παράλληλα, η Kosmocar-Volkswagen διέθεσε στην Ε.Φ.Ο.Α. ένα στόλο από μοντέλα της μάρκας για τις ανάγκες της διοργάνωσης, η οποία διεξάχθηκε με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χερσονήσου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!