NEA

Αυτό είναι το πιο τούμπανο Dacia που έχουμε δει έως τώρα

Αν είστε κάτοχος ενός Duster και σας αρέσει αυτό που βλέπετε τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως με περίπου 3.300 ευρώ μπορείτε να κάνετε και το δικό σας όπως το εικονιζόμενο.

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Prion Design αποφάσισε να κάνει το Duster όσο πιο τούμπανο γίνεται, αυξάνοντας το πλάτος των φτερών μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Ταυτόχρονα το έκανε και όσο πιο χαμηλό γίνεται μειώνοντας την απόσταση από το έδαφος στο ελάχιστο αλλά και υιοθετώντας ένα θηριώδες εμπρός σπόιλερ.

Την εικόνα συμπληρώνει ο διαχύτης σε συνδυασμό με τις απολήξεις- μπουριά της εξάτμισης. Σε περίπτωση που το βάλετε στο Duster σας -κατασκευής από το 2018 και μετά- δεν θα μπορέσετε να πατήσετε ούτε λίγο χώμα αλλά το βέβαιο είναι πως δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

Όλα αυτά με το κιτ να κοστίζει 2.999 ευρώ, ενώ για το πίσω σπόιλερ θα πρέπει να δώσετε άλλα 299 ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!