NEA

To Hyundai Ioniq θα αποκτήσει και σπορ Ν έκδοση

Η κορεατική εταιρία θα διευρύνει την N γκάμα της. Αυτή τη φορά με ένα ηλεκτρικό Ioniq N που θα βασιστεί στο Kia EV6 GT και που θα αντιμετωπίσει το VW ID.4 GTX.

Το πιο σπορ ηλεκτρικό τετρακίνητο Hyundai θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) με την συνδυαστική ισχύ να ξεπερνά τους 580+ ίππους και την ροπή στα 740 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία 77,5 kWh θα προσφέρει μια αυτονομία στα 400+ χιλιόμετρα.

Οι πληροφορίες θέλουν το σούπερ σπορ Ioniq να έχει ένα πιο δυναμικό πακέτο εμφάνισης, με τα μεγαλύτερα μετατρόχια να προσδίδουν ένα πιο επιθετικό χαρακτήρα. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλες επεμβάσεις σε επιμέρους σημεία, με πιο σπορ ανάρτηση, αναβαθμισμένα φρένα, μεγαλύτερες ζάντες με φαρδύτερα ελαστικά.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!