NEA

Η παράδοση μίας νέας Mercedes φτάνει έως τους 12 μήνες!

Η έλλειψη ημιαγωγών και τσιπς έχει δημιουργήσει ένα πρωτοφανές πρόβλημα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία με αποτέλεσμα σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων μοντέλων.

Στην έκθεση του Μονάχου ο Kallenius είχε κάνει δυσοίωνες προβλέψεις λέγοντας ότι η συγκεκριμένη κατάσταση ίσως να συνεχιστεί μέχρι το 2023. Το σίγουρο κατά την δική του εκτίμηση είναι ότι όλο το 2022 θα κυλήσει με τα ίδια προβλήματα.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της Mercedes-Benz Ola Kallenius ερωτήθηκε για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα για την εταιρία του. Ο ίδιος απάντησε ότι η ζήτηση είναι μεγάλη αλλά οι περιορισμοί πολλοί. Και έκανε σαφές ότι για κάποια μοντέλα ο χρόνος παράδοσης ίσως ξεπεράσει και τον ένα χρόνο!

Η Daimler έχει κάνει πρόβλεψη για χαμηλότερες από τις προβλεπόμενες πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο λόγω της έλλειψης ημιαγωγών περιμένοντας λίγο καλύτερη κατάσταση προς τα τέλη της χρονιάς, αν δεν χειροτερέψει η κατάσταση με την τροφοδοσία σε microchips.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!