NEA

Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομα αναρτημένων αφισών σε κεντρικούς οδικούς

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της Περιφέρειας Αττικής εντοπίστηκε από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής αλλά και από τις κάμερες παρακολούθησης του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, για άλλη μία φορά εκτεταμένη παράνομη αφισορρύπανση σε κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη 4 συνεργεία συντήρησης οδικού δικτύου επιχειρούν από χθες σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής προκειμένου να απομακρύνουν τις αφίσες και τα διαφημιστικά λάβαρα, που έχουν αναρτηθεί παράνομα.

Επισημαίνεται ότι το διαφημιστικό υλικό που έχει αναρτηθεί παράνομα, ελλοχεύει πολλούς κινδύνους καθώς μπορεί να γίνει αιτία πολλών σοβαρών ατυχημάτων λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών αλλά και πιθανής αποκόλλησης τμήματός του και πτώσης του στο οδόστρωμα.

Τα ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής δραστηριοποιούνται σε 9 κεντρικούς άξονες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!