PINEDΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Φινλανδίας: Νικητής ο πεισματάρης Evans και η Toyota

Χάρη στον Evans η Toyota διατηρεί το αήττητό που έχει στην Φινλανδία από το 2017. Διπλό βάθρο για την Hyundai με τους Tanak και Breen.

Αυτή ήταν η 5η νίκη στην καριέρα του και η 2η στο φετινό πρωτάθλημα για τον Elfyn Evans αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση τίτλος. Ενδιαφέρον είναι πως ο Ουαλός οδηγός της Toyota κέρδισε και την power stage συγκεντρώνοντας συνολικά 30 βαθμούς που είναι και οι περισσότεροι που μπορεί να κερδίσει κανείς.

Δεύτερος τερμάτισε ο Ott Tanak με το Hyundai i20 Coupe WRC και τρίτος ο Breen, επίσης με Hyundai, ενώ ο νικητής του 2017 Lappι βρέθηκε στην 4η θέση με ένα ιδιωτικό Toyota Yaris WRC και μπροστά από τον Ogier που τερμάτισε πέμπτος.

Ο Ogier που τερμάτισε πιο πίσω παραμένει το φαβορί για τον τίτλο αφού απέχει 24 βαθμούς από τον Evans και απομένουν δύο ακόμη αγώνες. Ο επτά φορές Γάλλος πρωταθλητής στο WRC αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια του ράλι, υπέπεσε σε ποινή ενός λεπτού το Σάββατο, περιορίστηκε στην 5η θέση, ενώ δεν βαθμολογήθηκε στην Power Stage. 

Επόμενο ράλι στην Ισπανία στις 14-17 Οκτωβρίου, δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος WRC 2021.

Φωτ.: @TOYOTA_GR (twitter)

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!